Dagens bebismode – hiss eller diss?

IMG_9253

IMG_9254

Jag tycker att de flesta kläder som finns att köpa just nu är väldigt färglösa och ”dassiga” men föll för en liten mössa och body (har samma filt) som Lillasyster ska få ha på sig när hon kommer. När jag väntade Albin var det mycket färger, mönster m.m. och det älskade jag! Men nu är det mest ljusa färger i vitt, beige, brunt, rosa. Vet att en del mammor tycker att det är jättefint men jag hör inte till dem 😉 Som tur är har jag MASSVIS av kläder kvar från när Albin var liten och det är mycket unisex i härliga färger som Lillasyster också kan använda.
Vad tycker ni om bebismodet just nu? Hiss eller diss?

4 Replies to “Dagens bebismode – hiss eller diss?”

  1. Jag gillade inte tjejkläderma när jag fick Alicia. Det var för mycket volanger och sött, det funka inte på mig. Gillar mer färger oxå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*