Inget är som väntans tider?

Vi är så himla spända på att få träffa lilla M där inne i magen. Inte så mycket att vi vill att hon ska komma ut NU. Men dagarna fram till januari får gärna gå fort för det ska bli så skoj att få se henne på riktigt och hålla henne i min famn och pussa på henne (istället för att gnälla på henne som jag gör nu när hon ligger i magen och trycker på alla möjliga ömma punkter) 😉

Jag går runt och fixar och donar lite titt som tätt i hennes blivande rum men är inte klar än på långa vägar, får väl ordna lite mer när det närmar sig så att man håller sig sysselsatt och får tiden att gå lite fortare. Tur att A håller mig igång med sin härliga energi och snabba utveckling.

Och så jobbar jag ju fortfarande, även om jag gått ner till 50% pga kraftig foglossning. Jag har ändå tänkt försöka jobba fram till det är dags i januari, beroende på vad mina fogar säger om det.

Har ni jobbat hela tiden fram till förlossning?

Newbie Rosa Filt - Teddykompaniet Kanin

2 Replies to “Inget är som väntans tider?”

  1. du köper så fina kläder o jag älskar newbie kläder och filtarna.. 🙂

    jag jobbade fram tills ca två veckor innan.. xet tvingade mig ta lite ledigt.. o de var såhär i efterhand ganska skönt… annars hade jag jobbat hela tiden..
    kram på er 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*