Jul, Nyår och Lillasyster

Nu har Julafton 2015 passerat och vi närmar oss Nyårsafton 2015-2016 med stormsteg.

Sen väntar min födelsedag (som visserligen inte är något speciellt att fira längre) och därefter nästa stora grej. Lillasyster.

Eller Lillebror – för tänk om de sett fel 😉

Det är bara cirka tre veckor kvar till hon kommer ut nu, till vi blir tvåbarnsfamilj. Storebror längtar en massa och säger till Lillasyster M att ”komma ut nuuuuu” så att de kan mysa. Han har väntat och längtat länge nu, men snart är det dags. Det ska bli så himla spännande att se vem hon är, hon som ligger där inne och buffar och sparkar, och gräver med fingrarna och trycker ner huvudet ner i bäckenet och får mig att gnälla och gråta av all foglossning som gör att jag knappt kan gå längre.

Jag har gått upp 11,2 kilo totalt och det mesta sitter på magen men även lite på låren. Dessutom är en del vätska och händer, ansikte och ben är svullna. Tyvärr klarar jag inte av att få på mig några stödstrumpor själv eftersom jag har svårt att röra mig.

Jag försöker njuta de sista veckorna. Sista gången som jag bär ett litet knyte inuti mig. Men det känns som att det är en bit kvar till mål, speciellt med smärtsamma sammandragningar (även i vila) och fogar som inte klarar något. Att ta på sig underkläder är numera en sport i mitt liv. Jag hoppas verkligen att det blir bättre när hon kommer ut, precis som med storebror, för jag längtar efter att kunna gå några hundra meter, att kunna ta mig ut och få lite frisk luft utan att gråta innan jag kommit ut genom dörren.

Undrar hur hon ser ut. Undrar hur stor/liten hon är. Undrar hur hon är.
Oavsett så är hon otroligt älskad redan nu, hon som vi ännu inte mött ♥

Albin och Lillasyster

6 Replies to “Jul, Nyår och Lillasyster”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*