Snart är magen borta… Och då får vi träffa vårt lilla mirakel ♥

Inget är som väntans tider sägs det. Och det stämmer.

För när vi nu har ett datum som vi längtar efter och räknar ner till så känns det som att tiden sniglar sig fram. De här futtiga dagarna som är kvar innan vi får träffa vår prinsessa känns som en längd av hela graviditeten hittills. Nästan 😉

Nu går vi in i vecka 39 (38+) och snart är hon här.
Jag känner mig stor och otymplig. Mina fogar smärtar något otroligt och jag har halsbränna som tillfälligt botas med Omeprazol inför varje natt. Jag ligger på 2-3 kuddar och vänder mig från sida till sida med mycket möda och besvär. Toaletten får några besök varje natt och min kompis Nezeril hälsar på i näsan varje morgon och kväll pga graviditestäppa.

Förutom det så blöder tandköttet när jag borstar tänderna, näsan när jag snyter mig och fötterna + benen blir som geléklumpar om jag är uppe för långa stunder på en gång.

Viktuppgången under hela graviditeten är nu 12 kilo och det känns överkomligt tycker jag. Det är klart att man är rädd för att gå upp för mycket men det sägs att en hälsosam graviditet bär med sig 12-20 kilos viktuppgång. Och jag tänker inte ha någon brådska att gå ner dem igen när hon kommer ut. Var sak har sin tid.

I alla fall så känner jag mig rätt mosig i skallen och trött nästan hela tiden. Och på grund av smärta klarar jag inte av att göra speciellt mycket om dagarna. Så nu känns det rätt skönt att den här graviditeten (min sista) snart är över. Jag passar på att mysa med min mage och super in så mycket som möjligt.

Jag har jobbat mitt sista pass på jobbet för många månader framöver. Sängen är bäddad, BB-väskan är packad med kläder till oss båda, filtar och lite av varje.

Vi längtar efter dig något galet. Efter att få se dig, hålla dig i famnen och pussa på din söta lilla näsa ♥
Jag kommer inte kunna andas ut förrän du är här ute hos oss och jag vet att allt gått bra.

Graviditet nummer 7 och barn nummer 2. Du är vårt lilla mirakel ♥

Lillasysters rum

5 Replies to “Snart är magen borta… Och då får vi träffa vårt lilla mirakel ♥”

 1. Vad fint ni gjort till lilla Morran ? Rosa och tjejigt. Jag tror på 3:an i december typ haha,,kram på dig o lycka till på din stora dag!

 2. åh så fint ni har gjort de 🙂
  oj har du varit gravid så många ggr?! visste jag inte…. men nu är miraklet nummer 2 snart här.. ser fram emot att se henne… hade såklart gärna träffat er men lite långt 😉
  bamsekram till er o kämpa på

 3. Vad fint du har gjort det till lilltjejen,, Förstår att det är segt sista tiden, men det är nära nu ❤️Kraaaaam

 4. Asså, jag hamnade här i din blogg av en slump och måste fråga: kallade du dig spiderchick en gång i forntiden? Isf läste jag hos dig på den tiden 🙂

  Massor av HURRA och grattis till nya bäbin! Förstår att ni haft en tuff resa i ert föräldraskap och önskar mängder av lycka till och skickar wihoo och grattis till hela familjen!

  • Hej Ullrika!
   Spiderchick är min vän Moa och hon kallar sig fortfarande Spiderchick på bloggen och Instagram, vi bor båda här i Skövde men jag har bloggat lite längre än henne så Spindeltjejen är mitt nickname sen väldigt många år tillbaka 🙂
   Tack för gratulationerna 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*