Men hjälp!

Det händer en MASSA men ändå så lite.
Och ändå försvinner tiden så himla fort.

Mycket av min tid tas så klart upp av en liten prinsessa på 10 veckor och en 3,5-åring. Inte så mycket tid för ”mig själv” och inte så intressanta saker för alla andra, men däremot för oss som familj och föräldrar.

Jag har spenderat dagarna med att hänga med en massa av mina härliga vänner, gamla som nya. Och hantera den kända 3-årstrotsen. Baka, gå ut, planera dagen, försöka sova.
Pumpa, amma, mata, söva, byta blöjor, kolla på TV mitt i natten (tjena TLC!). Jag har numera sett både ”Married by mom and dad”, ”To ugly for love”, ”One born every minute”, ”Sex sent me to the ER” etc etc etc. Däremot brukar jag fort byta kanal när ”Toddler and Tiaras” kommer, tycker det är fruktansvärt. Någon som sett det?

Idag har vi gjort en heldag i Jönköping hos min bror tillsammans med mina föräldrar. Leos Lekland (MYCKET roligare än Stellas som finns här i Skövde – hoppas att Leos kommer hit!), sen middag på en thairestaurang i stan (och därmed Mollies första offentliga besök – har hållit henne borta från alla smittohärdar till nu). Och så bara mysigt häng hemma i hans lägenhet.

Tvåbarnschocken som jag upplevde i början när jag var själv hemma med båda barnen har lagt sig. Vissa dagar är jobbigare än andra, men jag börjar få lite mer kläm på att fixa det nu även om tålamodet är lite sämre vissa dagar när man inte sovit mer än totalt ett par timmar i flera omgångar. Däremot har lilla Mollsan haft tre fantastiska nätter för att vara så liten. Hon har somnat för natten mellan 19-21 och sen sovit fram till 04-05 innan hon ätit och sen somnat om till 08! Woohoo. Inte visste jag att det kunde vara så här bra! (det här kommer jag förmodligen få äta upp) 😉

Nu ska jag krypa ner och sova några timmar innan sessan vill ha mat igen.

Hoppas att alla ni som läser har det bra! 🙂

Mollie 2016 - caroline landin

2 Replies to “Men hjälp!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*