Och så kom våren!

Vi har hunnit med mycket här hemma de senaste veckorna.
Haft besök från Norrköping i flera dagar och bara hängt och myst. Albin har varit sjuk med hemsk hosta som han fick med sig hem från förskolan och några dagar senare började sessan sjukna på sig och blev riktigt dålig i några dagar när hon inte orkade äta, kräktes mycket och till slut blev slö och inte kissade. Det resulterade i ett besök på akutmottagningen för att inhalera Adrenalin och senare på kvällen fick jag åka till jobbet och hämta grejer för att sätta sond och sondmatas under 3 dygn då hon bara åt 30-40 ml på nappflaskan (borde äta runt 100-150).
Det må hända att jag jobbar med barn, men när ens egna barn är sjuka så är det en helt annan grej. Tur att jag fixade att sätta sonden på första försöket för annars hade jag åkt in med henne igen, det är totalt annorlunda att sätta när det är ens egna älskling än andras. Och tack vare att jag har det jobb jag har så slapp vi ligga inne på sjukhuset och kunde (med stöttning från mina kollegor, tack gulliga ni!!) vara hemma istället. I alla fall så är det inte RS hon kämpat med utan bronkiolit.

Vi har hunnit greja i trädgården och klippa lite häckar, tvätta altanen på framsidan och så har ett företag varit här och grävt in fiber och installerat i huset, så nu har hela området fiber. Finally!

Förra veckan körde jag igång Viktväktarna igen och mitt mål den här gången är att fortsätta gå ner de kilona som jag inte gick ner innan den här graviditeten. Cirka 20-25 kilo är mitt mål, men jag tar det sakta. Ingen brådska!

Här är ett ganska nytaget kort på vår lilla sessa i mormors famn. Märket på huvudet är ett så kallat ”Smultronmärke”, ett hemangiom som cirka 5% av alla barn har någonstans på kroppen. Förhoppningsvis blir det inte mycket större men det kommer att växa i omgångar till hon blir cirka 1 år innan det tillbakabildas och bleknar med tiden. Tur i oturen så sitter det där förhoppningsvis håret kommer att dölja det när håret blir längre. En del barn får dem på näsan, på kinden, på ögonlocket etc ♥

_MG_1905

One Reply to “Och så kom våren!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*