Vi stack till Alcúdia, Mallorca!

Jamen visst!

På onsdag eftermiddag bokade vi och betalade en resa och på fredagen den 27:e maj åkte vi iväg! Det blir ju lite lätt stressigt när man är planeringsmänniska ut i fingertopparna, men eftersom jag sedan tidigare har perfekta packningslistor liggande i datorn är det bara att sätta igång och packa ner och bocka av (och fixa lite smått och gott såsom bröstmjölksersättning, välling m.m. på affären).

Min sambo ville göra något speciellt på sin födelsedag och inte fira hemma, så han hade lagt in semester sedan tidigare.
Vi kollade fram och tillbaka på resor och på onsdagen dök en toppenresa upp som vi inte kunde ignorera. Förmodligen någon stackars familj som fått avboka i sista sekund för den resan fanns inte när vi kollade tidigare på dagen eller dagarna innan. Men det gjorde att vi fick en rejäl rabatt, så tack tack ♥

En vecka på ett Ving-hotell, tvårumslägenhet och 4,5 stjärnor. Lekplats, barnpooler etc etc.

Kan varmt rekommendera hotell ”Viva Sunrise” i Alcúdia. Toppen för barn, bra läge och ja… allt var bra.

Själva staden Alcúdia kan jag också varmt rekommendera att åka till med barn (och utan barn också för den delen). Långgrund strand, lååång strand, bra med skugga, härlig sand, perfekt strandpromenad (även för de som har behov av rullstol).

Kort och gott. En mysig vecka i Spanien.

Mallorca, Alcúdia, Alcudia, Mallis, Spanien 2016

7 Replies to “Vi stack till Alcúdia, Mallorca!”

 1. Alcudia är underbart!! Ah hon som ritat tatueringen följer jag på insta, har faktiskt oxå bett henne men har haft svårt att bestämma mig, vill bara ha text på mitt sätt,men svårt att förklara,hehe..
  Svar: JAAA men verkligen HELT amazing!!! Visst brukar ni åka till Kroatien emellanåt?

  • Vi har varit i Kroatien i 2 x 2 veckor (2011 och 2015) och gillar det massor 🙂 Åkt runt en del men utgått från Makarska Rivieran (Podgora) 🙂
   Jag älskar hennes text – så det var givet att hon skulle få göra tatueringen 😀

 2. Fy fasiken, idag är det ingen värme här hos oss iaf. Man kan lika gärna börja kolla resor känns det som,haha!
  Svar: Ja just det Makarska Rivieran läste jag om, verkar ju vara helt fantastiskt! Får nog bli en tur dit framöver!!! Ja hon är ju så himla duktig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*