Bloggen har inte fungerat…

Tänkte ju kicka igång den här sidan lite igen men senaste två månaderna (efter förra inlägget) så har jag inte kunnat komma in på min kontrollpanel alls. Sidan har bara stått och hackat och jag har försökt få hjälp men det har inte gått ändå. Till idag!

Så nu fungerar den förhoppningsvis igen och jag kommer att uppdatera med lite text och foton m.m. från resan och sånt.

Mår ni bra annars?

Kram på er som fortfarande läser 😉

One Reply to “Bloggen har inte fungerat…”

  1. Vad trist med krångel med bloggen …! Jag följer ju via Bloglovin så följer oavsett om det uppdateras ofta eller sällan 😉 Här är all bra, men väldigt mycket att göra inför sommarens resa … Ha det fint och hoppas se mer aktivitet här! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*