En vinter i värmen?

Jag har tänkt återberätta vår resa för det är många som undrar. Allt från planering till ekonomi och upplevelser samt vad man ska tänka på m.m.

Jag vet bara inte riktigt var jag ska börja någonstans, det är ju inte bara några dagar det handlar om utan nästan 3 månader och mängder av upplevelser och roliga händelser och minnen för livet. Fick jag välja skulle jag inte åka hem och jag skulle mer än gärna hoppa på ett flyg tillbaka precis nu om jag fick frågan.

Är det någon som har något förslag? Ska jag göra en ny kategori och skriva inlägg eller ska jag göra en helt ny SIDA med undersidor om alla resmål etc. Jag vet inte alls vilket som är lättast eller bäst. Vill ju att det ska vara lätt att välja bland inläggen och se dem mer överskådligt. Och jag har en HEL DEL foton och det blir en hel del scrollande om man lägger alla på rad?

Säg gärna vad ni tycker och tänker 🙂

2 Replies to “En vinter i värmen?”

  1. Spännande! Men ja … hur gör man bäst? Vad jag hört från människor som har flera sidor så är det lite jobbigt att administrera (och svårare att få trafik). Men en bra struktur underlättar ju alltid. Vi har gjort så att vi har sidor om alla länder vi besökt högst upp i vår meny (under ”restips”).

  2. Kanske en ny kategori och sedan olika inlägg med olika rubriker och tips. Jag undrar lite hur du tänker kring dengue tex.. Funderat på resa till Asien men nu när vi har barn oroar jag mig plötsligt för sådant jag innan inte ens tänkte på;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*