Sommaren är här!

Åh, vad jag älskar sommaren!
När vi landade i Sverige igen efter nästan 3 månader i värmen så var det SNÖ. Sen singlade det ner lite snöflingor från himlen ända fram till maj. Och nu får vi äntligen njuta av lite mer värme, även om det varierar väldigt mycket från dag till dag. Jag håller tummen för att den här sommaren blir härlig!

I slutet av maj hade vi en riktigt härlig dag.
Mors Dag. Och tur var väl det, för då var det dags för min vän Jennifer att stå brud! Ett överraskningsbröllop samtidigt som minsta sonen döptes. Och eftersom Jennifer själv är fotograf kände jag mig lite extra pirrig och nervös över att inte ”sätta fotona”. Men jag hoppas att de blev nöjda med sina foton och att några hamnar på väggen när de hittar en ny bostad ♥

2 Replies to “Sommaren är här!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*