Veckan som gått.

Den senaste veckan har flugit förbi! I lördags körde jag bil i nästan exakt en timme för att fotografera min jobbarkompis Hanna & hennes Jonas som gifte sig på Vara-slätten.

Vädret var blåsigt, men soligt och vackert.

Under veckan har jag träffat en gammal härlig kompis som jag inte sett på länge, jag älskar att babbla ikapp allt som hänt och som man missat. Speciellt när vännerna inte är aktiva på Facebook eller Sociala Medier så att man hänger med i deras liv på ett hörn.

Två kvällar har jag hoppat in extra på jobbet för att köra transporter och varit hemma vid midnatt båda kvällarna. När man har småbarn hemma som vaknar innan 06 varje dag blir man rätt mör i huvudet, så jag har varit lite trött på dagarna.

Nu ikväll har jag (förutom att fixa välling, byta blöjor, borsta tänder, bada, torka, ge medicin och natta barn) varit iväg och handlat och sen har jag tillbringat några timmar framför datorn med att få iväg fotojobb till kunder och ladda inför morgondagens bröllopsfotografering som äger rum på ett slott! 🙂

Ha en härlig helg alla fina som läser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*