Härnösand – Min bästa väns bröllop

Min sommar har bara passerat snabbare än vad jag hunnit säga SWOOSH.
Nästan i alla fall. Jag har ingen aning om vart all tid försvunnit, för jag har egentligen inte gjort så jättemycket mer än att ha varit hemma med sketongarna. Men jag har också hunnit med att fota lite bröllop på helgerna, hoppa in och jobba extra och ta en tripp till huset i Hunnebostrand.

Förra helgen åkte jag ensam upp till Norrland. Torsdag morgon hoppade jag på tåget och 8 timmar senare (med byte i Stockholm och Sundsvall) fick jag äntligen krama om min bästa vän igen, efter att inte ha sett varandra sedan förra året när vi var i Stockholm på Coldplay tillsammans. Så mysigt! Torsdag-måndag befann jag mig på nordligare breddgrader och bara njöt för fullt.

Under fredagen hann jag träffa Madelene från min stora mammagrupp igen. Det var ett par år sen vi sist sågs även om vi babblar i gruppen ofta. Jättekul! 🙂 Jag hann också med att fixa en massa till lördagens stora fest ihop med Annis & Fredrik, samt att scouta lite inför fotograferingen på lördagen. Så underbara landskap och omgivningar. På kvällen åt vi gott, sen hade vi lite manikyr/pedikyr och mys hemma i huset innan vi slängde oss i säng.

Jag klarade också att vara ifrån mina barn i hela 4 nätter. Jag visste att de hade det bra hemma med pappa (som hade jour på jobbet), mormor och morfar. Men har ändå tidigare bara varit ifrån Mollie i en natt sen hon föddes så visst kändes det lite i hjärtat ♥

MEN. Ens bästa vänner gifter sig (förhoppningsvis) bara en gång i livet och det vill man inte missa för allt i världen, eller hur?! 😀

Lördagen var så otroligt härlig. Glädje, kärlek, tårar, skratt, underbara tal, människor, fint väder och allt som man kan önska sig på en så stor dag. Jag njöt för fullt!

Min fina vän. Brud och gravid i vecka 26 med ett litet mirakel ♥

Nästa vecka ska jag jobba extra två pass på sjukhuset, sen ska jag fota bröllop på lördagen och där emellan ska jag ta med mig barnen upp till Norrköping och mysa med Lovisa & barnen. Sen börjar inskolning för lilla Mollie 21:a augusti. Hon är snart 19 månader gammal och det är dags för mig att börja jobba heltid igen. Får se hur det går med mitt mammahjärta 😉

Har ni haft en bra sommar?!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*