Mitt liv senaste månaden (och lite sånt)

Det har verkligen varit fullt upp senaste veckorna.
Vi har skolat in Mollie på förskolan sedan slutet av augusti och nu går båda våra barn på samma
förskola. Och jag är tillbaka på heltid på sjukhuset (men har varit inne och jobbat extra sedan förra
våren). Mollie blir 1 år och 8 månader imorgon och nästa vecka fyller Albin 5 år. Någon som kan tala om vart de här senaste fem åren tagit vägen?

Eftersom farmor fyllde år nu i början av september och hon önskade sig ett foto på barnen, passade jag på att fotografera mina barn ihop med kusinerna för att förstora upp och pryda farmors vägg i
vardagsrummet. Mollie, Albin, Vanessa och Felix ♥

Jag har beslutat mig för att köra igång på ”riktigt” med fotograferandet och försöka mig på att starta eget företag (håller på att läsa på ordentligt om allt som ska göras). Hemsidan är uppdaterad med foton och priser och har fått sig ett rejält ansiktslyft. I mina paket ingår en mängd olika digitala fotografier, något som brukar vara dyrt. Då kan man dela dem med familjen och använda dem om och om igen till olika
saker, något som jag själv uppskattar. På sommaren fotar jag främst bröllop men jag älskar även att
fotografera barn, familj, par etc 🙂

Min bästa kompis har blivit mamma! Lilltjejen har redan hunnit bli en månad och tittade ut några månader för tidigt. Men hon är världens sötaste, växer till sig bra och sköter sig exemplariskt 🙂

Eftersom ”Klantarsel” är mitt mellannamn är jag sjukskriven den här och förra veckan. Jag lyckades svimma (på jobbet) förra måndagen efter att ha haft huvudvärk i 1.5 dygn, sovit dåligt, ätit & druckit dåligt under dagen och sen på det blivit lite ”överhettad”. Lyckades förmodligen landa med knät vridet under mig och sen foten vikt där under. Fortsatte jobba i typ 5 timmar efteråt men det blev bara värre och värre, så efter några timmar på Akuten och röntgen m.m. så hoppar jag på kryckor med kraftig stukning och
vridet knä. Inga sprickor eller frakturer vad man trodde i alla fall. Jeeeeej 🙂

Klockan är 9 och jag har druckit upp morgonkaffet. Vid 10:30 ska jag lämna barnen på förskolan i några timmar så att jag kan lägga mig på soffan med foten/knät i högläge enligt läkarens order. Jag jobbar 85% (partiell ledighet) och barnen skulle kunna vara på förskolan hela dagarna egentligen, men vill inte lämna dem hela dagar ♥
Eftersom jag jobbar mycket kvällar/helger och nätter så är barnen hemma en del på veckorna. Albin har gått på förskolan i 3,5 år nu och har bara varit där TVÅ 40-timmarsveckor sedan han började. Jag vet att inte alla har den möjligheten dock; det är toppen att jobba varierat när barnen är små men när barnen blir större är det många som väljer att söka annat jobb (7-16/8-17 måndag-fredag).
Albin utvecklas en massa när han är på förskolan, så tycker att det är bra att han är där åtminstone 20 timmar/vecka. Pedagogerna är underbara och jag känner att han behöver lära sig massor nu innan han ska börja skolan nästa år ♥

Nä, nu är det dags för mig att göra något vettigt! Ha en fin dag alla!! 🙂

2 Replies to “Mitt liv senaste månaden (och lite sånt)”

  1. Åh du är så duktig, kul att starta eget!Heja dej!
    Svar: Japp har nästan fått detta bekräftat nu att det är Samsung som gäller, varit inne på det spåret då jag såklart gillar min nuvarande. Sedan så har jag Asus idag och vet att dessa är bra. Så det lutar nog åt det hållet.

  2. Saknar ditt bloggande!
    Svar: Åh alltså Carro den är sååå himla bra, man vill inte göra annat än att titta på serien! Rätt brutal emellanåt, men skildrar Frankrike, England och Skottland i historien med kungar och drottningar. Grymt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*