Swoosh och så var år 2017 förbi!

29:e december 2017. Året lider mot sitt slut och ett nytt år tar vid. Ett nytt år med nya förutsättningar, en chans att börja på nytt igen. Jag vet i alla fall vad jag verkligen vill det här kommande året. Hinna med. Att balansera ett heltidsjobb med två mindre barn och hobby och vänner vid sidan om går inte hand-i-hand. Det vore suveränt om dygnet kunde ha åtminstone 35 timmar istället för 24.

De senaste månaderna har jag varit jättestressad och det har gått ut över mycket, framför allt vänner och familj. Och hälsan. Jag har varit sjuk, dragit på mig förkylningar och känt att kroppen inte fungerar som den ska.

Har ni några bra tips på hur ni balanserar upp vardagen och hinner med allt med mindre barn som hela tiden behöver sysselsättas, i kombination med att man knappt hinner träffa sin sambo eftersom han har ett ”vanligt 7-16-jobb” medan jag jobbar kvällar, nätter och helger?

Hittar ni på något kul under Nyår? Jag stämplar in på kvällen den 30:e och jobbar natten till nyårsafton och sen även nyårsafton natt (vilket jag gjorde även förra året). Vi har ändå Mollie som är liten och firar inte något speciellt, så då kan jag lika gärna jobba.

Vad händer annars då? Jag uppdaterar rätt ofta på Instagram, så lägg till @spindeltjejen där så hittar ni lite om vad som pågår i mitt liv trots att jag inte skriver i bloggen så länge längre 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*