Grönsaker & Sånt

Jag har inte kunnat sova inatt fast att jag varit hur trött som helst. Somnade inte förrän vid 02 och vaknade vid 06 och kunde inte somna om. I och med att Milla sov sött på soffan i gästrummet/datorrummet så låg jag kvar i sovrummet och pillade på mobilen och kikade lite på TV. Jo, vi har TV i sovrummet och jag vet att det inte är så feng shui och att det inte är bra för sexlivet enligt många. 
Fotnot: Man kan visst ha bra sexliv även om en TV finns i rummet. Den behöver nämligen inte vara på! 😉

Jag tog bilen ner till stan för att släppa av Milla och åkte sen hem till mamsen på Norrmalm. Vi drack lite kaffe och tog sedan en promenad ner till östra delarna av stan för att hämta deras ena bil som varit på reparation för stenskott (alltid tråkiga utgifter). På vägen tillbaka kikade vi in på ”Grönsaksboden” här i Skövde som alltid har så fräscha grönsaker och frukt m.m.
Kan varmt rekommendera att betala några kronor extra för att få så fina grejer!

Jag tål ju inte så mycket frukt och grönt längre, men har köpt lite sallad, gurka, tomat, morötter att koka (kan inte äta råa) och banan. Sen tänkte jag prova på passionsfrukt också och se hur jag reagerar på det numera. Spännande!

Nu står plugg på schemat i ett par timmar tillsammans med Milla som läser på Högskolan här i Skövde. Men hon ska inte jobba inom vården, utan bli lärare på gymnasiet! Skoj! 🙂

One Reply to “Grönsaker & Sånt”

  1. Hej!
    Snygg hemsida!!! 🙂

    Jobbigt att du är så allergisk mot så mkt. Jag har damm, gräs, pollen, mögel och pälsdjur m.m men inga matalkergier MEN jag har reagerat på nått som jag inte vetat vad det varit med tror nu det är kardemumma, som tydligen är korsallergi med pollenallergi men jag vet inte.

    Kraaaaaam!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*