13 Replies to “Snart åker jag ”hem” :)”

 1. jag är inte alls ett dugg avundsjuk, trivs så bra här i kyla med -33. Jag är inte alls avundsjuk…… Ha det så bra Carro och svettas inte allt för mycket, tänk på skolan hela tiden och roa dig inte alls.

 2. Usch så otrevligt…ser inte alls skönt ut…låter hemskt…värme och ett kvällsdopp…skulle aldrig gå med på detta!! ; ) Sitter och njuter av frukost…ska snart iväg till jobbet och vara där i över 9 härliga timmar = ) Himla tur att jag tycker att det ska bli kul!! Jag har skrivit in helgen 16-17…Vet inte om jag vill komma upp till en pepparkaka…men jag kanske hinner gnugga runt i nått solarie!! KRAM hjärtat!!

 3. jag vet inte vad jag har för upplösning vissa bilder är från mina kompisar oxå.. ja vet dock att några bilder var i bmp o ja va tvungen o göra om dem till jpg så kanske är dem som blev för små. (kan inte så mycke om sånt) 🙂
  det är väldigt jobbigt o inte förstå varandra.. går bättre när man ses men i tele är de omöjligt vissa gånger o speciellt om han inte lyssnar ordentligt.. de tänker ja många ggr.. typ varje gång ja pratar med honom… 😛 krama

 4. Alltså vad vore ett kvällsdopp om inte alldeles, alldeles u n d e r b a r t? Inte för att verka tjatig men; Har du plats i resväskan till mig? 😉 Njut av sol och värme, det är du värd!!
  *kraaaam*

 5. Njut nu riktigt ordentligt! Måste bara få säga att jag beundrar att du tar din magister! You go girl! Det är inspirerande att läsa om! Vårt Sverige besök vart alldeles för kort och hoppas på att kunna träffa dig/er nästa gång! XOXOXO

  • Tack vännen!!
   Förstår att det var något som hände? Hur gick det? =/
   Ser fram emot att träffa er, saknar dig!
   Stora kramar!!

 6. Härligt vännen, känns som du verkligen förtjänar detta! Glad för din skull att du får komma iväg. Jag hoppas det även gör under för din hälsa, puss o kram

 7. Pingback: Tacotime and Thailandvisit! « Just Another Crazy Blonde – With Just Another Stupid Blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*