Idag är jag med i tidningen.

Jomen serru!

Döm till min förvåning när jag satt och käkade middag hos mina päron och A-S (min sköldpaddskompis – jo, vi kallas så, vi med problem i sköldkörteln!) ringde och sa att artikeln om mig i tidningen var bra.

Jag visste så klart att jag skulle vara med i tidningen, men jag hade ingen aning om när den skulle komma 😉

Det är många på bland annat Facebook som undrat om den finns att läsa någonstans (vilket den inte gör).
Så eftersom förfrågan varit hög så har jag scannat in artikeln och lägger nu upp den här.
TACK alla för eran fina respons!! ♥


Först dök jag upp på framsidan – och på sidan 6 fanns själva artikeln.
Bilderna är klickbara. Klicka för större format och lättare att läsa 😉

20 Replies to “Idag är jag med i tidningen.”

 1. Bra gjort där Carro. Hoppas bara att de kan ta till sig kritiken på vårdcentralerna och bli bättre på att möta sina patienter.

 2. Fy Carro, jag blir alldeles tårögd när jag läser hur du haft det. Och jag kan inte låta bli att skämmas över hur vissa av oss i vården bemöter patienter! Kram sötnos!

 3. Bra att du la upp artikeln här så att man fick läsa den. Hoppas VC tar åt sig nu.

  Gillar en av de sista meningarna där du beskriver för första gången som du varit vaken mellan 7-02 utan att sova något mitt på dagen. Jag kanske oxå har hypertyreos för jag blir trött om jag ska vara vaken mellan de tiderna..

  • *skratt* Jag blir inte bara trött, jag blir typ medvetslös om jag ska vara vaken de tiderna 😉
   Det som inte framkommer är att jag i vanliga fall går upp 06 för att jobba och klarar nätt och jämnt av att hålla mig vaken på jobbet, sen slocknar jag direkt när jag kommer hem, sover några timmar och är vaken ett par innan jag somnar igen för natten 🙂
   Jag har alltså somnat nästan ståendes innan och fått migrän, yrsel och hela faderullan om jag ens ska vara vaken mellan 07 och 14 😉
   Kramis!

 4. Hej tjejen!
  Väldigt bra artikel, gillar att det tas upp hur man måste stå på sig och kämpa för att få rätt vård!
  Skönt att du mår bättre 🙂

 5. Bra skrivet!! Hoppas nu de läkare som ”missat” dina symtom läser och går dig en rejäl knäpp på näsan!! Håller tummarna för att du snart mår helt bra!

  Ta hand om dig! <3
  förresten kom inte tidningen ut igår? Men det står torsdag 18 augusti på den och det är väl
  Idag? Haha.. Jag vart lite förvirrad 😉

 6. Fy fasen vilken jobbig resa du har haft mot en normal tillvaro!!! Blir alldeles matt av VC´s beteende 🙁 Imponerande att du räddar små liv varje dag när du mått så kasst själv. Det tackar vi för!! Kram från oss

 7. Känner igen mig. Gick med det i över 2 år innan en äldre läkare som var inne över sommaren på VC tittade på mig o sa ”Du har ju struma” Så enkelt var det att få diagnos. Äter nu en hög dos Levaxin men inte går jag ner dom 30 kilo jag gick upp. Hoppas du gör det för jag vet att dom flesta har gjort det med behandling.
  Lycka till med ditt ”nya”liv.
  Eva

 8. Allvarligt talat blir jag lika förundrad de gånger jag får hjälp på VC och det förvånar mig inte ett dugg att du haft de besvär med VC du berättat om. Man undrar ju faktiskt om en del vårdpersonal hjärntvättas till att se patienter som kverulanter?

 9. Härligt att läsa att det går att få hjälp, men samtidigt blir jag så bitter när jag sökt och sökt under 15 år (sant!) utan att få hjälp av vare VC, endokrin eller andra specialister. Det är som någon annan skrev nånstans – har man en endaste gång varit i kontakt med psykiatrin, så blir man alltid klassad som deprimerad oavsett hur många symptom man har.
  Nyfiken att höra vilken läkare du varit hos i Falköping, alltså om det är någon som jag skulle kunna söka/komma till. Ger inte mycket för den s k vårdgarantin, då den på inget vis ger en chans att komma till läkare i andra lansting, trots att jag bor i ”stora Stockholm” och rimligen borde ha god chans att finna kompetent läkarvård.

  Lycka till i fortsättningen!!!!
  Maria

 10. Helt otroligt bra artikel!!! Hoppas att de som varit inblandade i ditt fall får sig en knäpp på näsan….och känner de den inte så ställer jag upp med att ge dem en handflata istället!! Så stolt över dig…att göra detta!! Du är så bäst!! PUSS

 11. Så himla bra!!!!
  Ne tyvärr mår jag inte bättre… måste sova på dagen för att orka – ja du vet ju hur det är!
  Skönt att du börjar må bättre!!!
  Jag kanske kan få namn o nummer till din läkare???
  Många kramar

 12. Pingback: ÅRSKRÖNIKA 2011 | Just Another Crazy Blonde – With Just Another Stupid Blog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*