20 Replies to “En hälsning från Kroatien”

 1. WOW

  Det ser helt underbart ut 😀

  Ska bli jätteskoj att läsa om er resa!

  HA en toppenbra vistelse och hoppas förkylningen ger med sig illa kvick

  kram från Luleå

 2. Guuuuud så underbart, vill också =) Men jag går bara å längtar efter att min mage ska försvinna tycker bebis kan titta ut nuuuu =) Men tråkigt nog har jag absolut inga känningar what so ever =) Men han kommer väl när han är redo. Hoppas att ni snart mår bättre och njut av er fantastiska semester.

  Kramar

 3. Ser ut att vara helt underbart.Nu får ni passa på att njuta och kurera er.Här hemma skiner solen och det är fAKTISKT 22 GRADER.puss på er.ps! jag får ta med pappa dit nästa år.

 4. Ser jättemysigt ut !! Verkligen !! krya på Peter, en krasslig ”gnällig” karl minns jag från vi var uppe 😛 Nä skämt åsido….ni blir friska NU *virvlar med mitt trollspö* Tadaaaa! Bättre va? Puss !

 5. Åh vilken härlig utsikt! Nu blir jag ju skitsugen på att åka nånstans.. Men får vänta till i vinter 🙂
  Ha det så bra o njut och krya på er!

  • Hej Danielle!
   Första året i Podgora bodde vi på hotell Podgorka. Det var rätt slitet och nedgånget så när vi åkte med sonen (och jag gravid) 2015 så hyrde vi lägenhet privat istället. Mycket billigare och mycket fräschare. Vart ska ni bo? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*