Jag BORDE ha köpt den…

Ni vet när man går runt och shoppar och kikar runt på saker – och så hittar man något som man väldigt gärna vill ha.
Men som kanske kostar lite mer än vad man tänkt sig att kunna lägga.

Så man går därifrån med saken i huvudet och fortsätter att tänka på den.
Och till råga på allt så har man tagit kort på den så att man kan titta på den.
Och då inser man att man BORDE ha köpt den.
Men affären ligger flera timmar bort. Och den finns inte på nätet.

Det hände mig med den här snygga väskan.
Jag BORDE ha köpt den även om jag redan har sjuttioelva väskor! 😉
Yes, I’m a shopoholic…

11 Replies to “Jag BORDE ha köpt den…”

  1. Har gjort samma misstag, never again. Så sist vi var på Fashion House (favoritbutiken på JJ-market) köpte jag RUBBET. Vi blev VIP-kunder och jag fick massor på köpet. Typ halsband de bara ”TA TA TA” hahaha. Tror jag köpte tio tröjor… 😉 Pussen: ”Nu får du hejda dig.” Jag: ”Kommer du ihåg förra året? JUSTE!!! KÖP PÅ!” Haha.

    Hoppas träningspasset gick bra idag! Pussen är och kör core nu. Jag har träningsvärk från igår. Ursäkt, igen. Haha.

  2. Jag bor ju här och jag kan köpa den o skicka till dig gumman =) Men jag tror ärligt talat inte du skulle använda den så mycket…dels för att den ej har axelband eller handtag….och sen för att få du får inte plats med så mycket grejer….Så trorr endå du gjorde rätt i att inte köpa den =) PUss

  3. Åh det där med att fatta beslut när man shoppar är fan inte lätt! Ångrar fortfarande att jag inte köpte en grön klänning jag såg i Rom för 2 år. sen! Även om den skulle vara 2 storlekar för små idag!

  4. Hahahaha jag håller med jojjo!! Hahaha…du hade bara haft den på ett ställe i hemmet och tittat på den…du hade inte använt den =) Men snuuuuugg var den !!! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*