RESOR

 

Under uppbyggnad…

 

Thailand ligger mig otroligt varmt om hjärtat.
Kanske är det för alla underbara platser, eller kanske på grund av den gudomliga maten. Eller för det härliga klimatet, de fantastiska människorna?
Eller en kombination av allting?

I Bangkok har jag mina vänner Tara & Martin. De i sin tur har två döttrar (Cecilia och Patricia) och den ena prinsessan är min guddotter.

De senaste åren har jag åkt till Thailand i minst 3,5 veckor och jag har hunnit uppleva otroligt mycket av landet under alla mina månader där.
2007 kastade jag upp min stora ryggsäck på ryggen och begav mig av till Thailand, Malaysia och Kambodja i 13 veckor. Ensam.
När jag varit borta i över tre månader och skulle hem fick jag en klump i magen och det kändes som att hjärtat höll på att gå sönder.
Jag var inte klar med landet på långa vägar, trots att jag varit där flera gånger tidigare.

Nu har det gått några år och jag är så långt ifrån klar med landet som man kan vara.
Jag är fast besluten om att längre fram i livet emigrera och bosätta mig på thailändsk mark.

Ska DU åka till Thailand? Vill du ha tips på boende, platser att besöka eller bara bolla lite tankar?
Skriv vettja! Släng in en kommentar här i bloggen eller skicka iväg ett mail till spindeltjejen@hotmail.com

 


8 Replies to “RESOR”

 1. Resa ar kul.. min lista ar val ungefar lika lang men lite mer utanfor europa 🙂

  Finland
  Danmark
  England
  Irland
  Italien
  Frankrike
  Monaco
  Spanien
  Turkiet
  Tyskland
  Osterrike
  Malta
  Thailand
  Australien
  Gambia
  Kenya
  Tanzania
  Zambia
  Egypten
  Argentina
  Venezuela
  Trinidad and Tobago
  Mexico
  USA
  .. o sakert en dros jag glomt bort. Skrev bara on top of my head..

  🙂

 2. Moskva! Du måste ju åka till Moskva! Jag var där i våras. Sen har jag vart på Svalbard samt i Singapore, Tunisien och USA (och på en del ställen som du varit på) men Moskva var vassast.

  Min drömresa är att göra en rejäl tur runt Östersjön, åka upp genom Sverige (jag bor i Malmö), norrut, över till Finland och genom hela landet söderut. Därefter Ryssland, St Petersburg och Moskva, sedan Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland, Danmark och tillbaka till Sverige igen. Hur jag ska ta mig fram har jag inte riktigt löst än. Cykel kanske? Det borde gå på ett decennium eller så.

  • Moskva skulle vara riktigt häftigt! Jag har alltid haft en dröm om att få se Kreml live och fota det i solnedgång och kvällsfoton. Jag vill också väldigt gärna till NY och fota (och ja, vem lurar jag… shoppa!). Det finns så otroligt många platser som jag vill besöka – det är synd att man inte har obegränsade tillgångar och 360 dagar semester om året att ta ut 😉

 3. skriv jättejättegärna om din resa till bodrum, turkiet!! ska dit själv i sommar 😀 var du något i gumbet, eller var du bara inne i själva bodrum?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*